علائم اختلال دوقطبی

علائم برجسته و بارز اختلال دوقطبی چیست؟

 

 در مقوله دوقطبی چیست، باید ابراز نمود که علائم شاخص اختلال دوقطبی، توسط چرخه ای از نوسانات شدید خلقی میان احساس ناخوش بودن، نا امیدی و غم و به تعبیر بهتر افسردگی و سطح فعالیت و انرژی بالا یا شیدایی توصیف و تفسیر می گردد.

 شایان ذکر است که نشانه این نوع اختلال خلقی، نه تنها به صورت یک باره و سریع از بین نرفته، بلکه دارای نشانه های پایدار و با ثبات می باشد.

 هنگامی که فرد مبتلا به این نوع اختلال در طیف افسردگی به سر می برد، علاوه بر لذت نبردن از موقعیت ها، در وجود خود غم و اندوه زیادی را به دوش می کشد.

 بر اساس آمار و شواهد عینی، افراد دارای اختلال دوقطبی، بیشتر از دیگران با احساس افسردگی دست و پنجه نرم می کنند.

 در مقوله دوقطبی چیست، باید ابراز کرد که احساس افسردگی در وجود این دسته از افراد برای مدت های مدید و طولانی باقی مانده و ضمن درگیر ساختن فرد به خود، امور و روند زندگی او را نیز بسیار سخت و دشوار می نماید.

 از دیگر نشانه های قابل توجه اختلال دوقطبی، نوسانات و تغییرات حالات روحی فرد می باشد. در این شرایط فرد مبتلا به این اختلال از ابعاد روحی بسیار شکننده و آسیب پذیر برخوردار است.

 بر این اساس و در مقوله دوقطبی چیست، احساساتی نظیر زود رنجی و حساسیت زیاد، انرژی زیاد و بی قراری و افکار منفی در وجود فرد بسیار پر رنگ و حائز اهمیت جلوه می نماید. در مقوله دوقطبی چیست و از دیگر علائم حائز اهمیت افسردگی شیدایی، می توان به تغییر افکار فرد اشاره نمود.

 بر این اساس، فرد دارای این نوع اختلال ضمن به وجود آمدن تغییر در باورها، نگرش ها و افکار، دچار قضاوت ضعیف و پرش افکار و مشکلاتی در تمرکز کردن می شود.