مشاوره طلاق
مشاوره طلاق
طلاق در معنی قانونی، جدا شدن زوجین از یک دیگر است. زمانی که تنش ها و ناسازگاریهای بین زن و شوهر زیاد میشود و استحکام روابط زناشویی از بین می رود، آن ها تصمیم به طلاق میگیرند. مشاوره طلاق میتواند بهترین راهنما برای گرفتن یک تصمیم درست باشد.
در بسیاری از موارد مانع بروز آسیبهای جدی به اعضای خانواده میشود. در هنگام جدایی زن و مرد فشارهای زیادی را تحمل میکنند. همچنین آسیبهای طلاق بر روی فرزندان انکار نشدنی است.
بیشتر زوجین بدون آگاهی و اطلاع از احکام و شرایط جدایی با دیدی نادرست وارد طلاق میشوند.
تمامی پلهای پشت سر خودشان را خراب میکنند، با این که اگر از ابتدا با یک متخصص آگاه مشورت می کردند، اوضاعشان کاملا متفاوت بود و شرایط بهتری داشتند.
پیشنهاد میکنیم قبل از هر تصمیمی، از آسیب های طلاق آگاهی کامل پیدا کنید. انواع طلاق طلاق به صورت کلی به دو دسته ی رجعی و بائن تقسیم می شود. که شرایط آن به شرح زیر است: طلاق رجعی زمانی که مرد به تنهایی خواستار جدایی باشد و قصد طلاق دادن همسرش را داشته باشد طلاق رجعی نام دارد که بعد از آن در زمان عده (زمانی که زن باید بعد از طلاق یا فوت شوهرش از ازدواج مجدد خودداری کند) میتواند به همسرش رجوع کند. طلاق بائن اما در طلاق بائن شرایط متفاوت است.
در این نوع طلاق مرد در زمان عده نمی تواند به زن رجوع کند و باید بعد از تمام شدن عده، او را مجدد به عقد خود دربیاورد. طلاق بائن شامل موارد زیر می باشد: طلاق توافقی (مبارات) طلاق از طرف زن (خلع) طلاق زن یائسه طلاق زن دوشیزه (نداشتن رابطه ی جنسی و باکره بودن زن) سه طلاقه کردن طلاق زن صغیره مشاور طلاق چه وظایفی دارد و چه اطلاعاتی را در اختیار زوجین قرار می دهد؟
برخلاف تصور عموم مشاور طلاق، زوجین را به طلاق تشویق نمیکند. او با بررسی دقیق مشکلات مراجعین و دادن راهکار های اصولی برای حل مشکلاتشان، سعی در بهبود روابط زوجین دارد و با سنجش امکان نجات زندگی مشترک، آن ها را به یک مشاور خانواده ارجاع می دهد.
مشاور طلاق همچنین در مورد تبعات اجتماعی و حقوقی طلاق اطلاعات کاملی به زوج میدهد. او در مواردی سعی میکند زوجین را از طلاق منصرف کند. ولی در مقابل اگر اصرار زیادی به جدایی از یک دیگر داشته باشند و هیچ امیدی برای بازگشت نباشد، آن ها را به گونه ای راهنمایی میکند تا با کمترین آسیب از هم جدا شوند.
برای طلاق توافقی مجبور به شرکت در جلسات مشاوره هستیم؟ از سال ۱۳۹۱ انجام مشاوره قبل طلاق بر طبق قانون حمایت خانواده اجباری شده است که این امر در دادگاه های خانواده یکسان نیست. در برخی از شهرها، وکلا یا زوجین به واحد مشاوره بهزیستی همان شهر ارجاع داده میشوند و در تهران از سال ۹۷ برطبق قانون جدید، فقط مشاوره طلاق توافقی مشمول این قانون میشود که آن ها باید به مرکز مشاوره طلاق مراجعه کنند.
برای طلاقهای یک طرفه چه با درخواست از طرف زن، چه با درخواست از طرف مرد اجباری نیست. جلسات اجباری مشاوره طلاق چند جلسه است؟ زوجین باید حداقل ۵ جلسه مشاوره طلاق را در مدت زمان ۴۵ روز بگذرانند. سپری شدن ۴۵ روز الزامی است.
ما در مرکز مشاوره روانشناسی تلفنی آنلاین آوای سعادت راهکارهای لازم در زمینه برخورد با موضوع را به شما آموزش خواهیم داد